OM OSS

Yaran Trading AB


Vi är en Livsmedelsgrossist i Malmö som sålt ris och nötter samt torkade frukter sedan över 20 år. Med erfarenhet på över 40 år inom branschen med Basmatiris & Nötter samt annat livsmedel. Vårt egna märke Amiri ris är bevis på vår kvalité.
Den återkommande stora kundnöjet är den drivande kraften för oss som vi lägger stor vikt på via våra höga kvalité och pris klass. Vi var den absolut första företag i Sverige att sälja och importera denna typ av livsmedel från Afghanistan, Pakistan, Iran, USA samt många andra länder och än idag erhåller högsta standard.

Hos oss hittar du kvalitets varor som gör din mat godare.

Våra ris märken registreras och undersöks av Eurofins (för besprutningsmedel samt kemikalier) på uppdrag av oss som sker varje månad och kvartalsvis. Användningen och rekommendation för hantering av risen framgår även på säckarna. Vid stora köp av oss och missnöje har vi alltid garanti till våra kunder. Vår personal är kunnig och har erfarenhet med våra varor. Det kan gälla allt om hur du ska förvara dina varor till tips på recept & tillagning, eller varför inte bara komma förbi och fråga oss. Vi finns i Malmö, mellan Max hamburgare och stora Djursjukhuset.

Försäljning

Vi säljer både till privatpersoner, stora grossister, små butiker och restauranger samt export inom Skandinavien. Vi säljer vissa produkter både i stora mängder(Ton och Container) och små mängder(Kg). Få offert på amiri ris idag!
Alla är hjärtligt välkomna att både kontakta och besöka oss för mer info. Det gäller även för priser och beställning av stora mängder varor.

Vill du sälja vårt ris ?

Bli återförsäljare idag?

Köp och få Amiri ris container offert idag!

Kontakta oss på 040-94 91 02 eller besök oss i Malmö!