Amani Sela Basmati Ris

Eftersom vi har ägt Amiri Original i många år och vi har kunder från hela Skandinavien samt att kvalitet på riset och priset var högt, så har vi länge haft önskemål från olika kundkategorier om att skaffa en lättare typ av Amiri Ris som är i samma kvalité och smak som original. Då för kundens nöje tog vi fram vår Amani sela Basmati ris som är av en hög kvalité och standard men samtidigt lite billigare än Amiri Original och Amiri Premium som gör det lättare för olika branscher att kunna hantera och köpa vårt ris. Som ni kan se är det samma figur som Amiri Original.
Tillagningssätt och detaljer om riset framgår på säcken.
Vi säljer produkten i både stora och små partier.
Vi gör även kontrakt med och avtal med större under-leverantörer.

För att uppnå bäst möjliga smak och få riset sådär härligt fluffigt rekommenderar vi att skölja riset innan tillagning 2–3 gånger tills det inte blir grumligt mer. Detta för att skölja bort det mesta av stärkelsen i basmatiriset. Förslagsvis lägger du önskad mängd ris i en större skål eller bunke och fyller på med vatten, rör runt försiktigt. Nu kan man välja att låta ligga riset i 2–3 timmar för att få den optimala längden på basmati ris innan tillagning.

Vi säljer produkten till livsmedelsbutiker, grossister, restauranger i både stora och små mängder.